'n Bedryfsielkundige ondersoek na die verband tussen emosionele intelligensie en werksprestasie in die oproepsentrum-omgewing - Nel, Heidemarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA.)--University of Stellenbosch, 2001.