'n Literer-inhoudelike analise van Boek 7 van Augustinus se Confessiones : Augustinus se begrip van die bestaanswyse van God en die kwaad - Du Plessis, A. F. J. (Anna Francina Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.