'n Museologiese ondersoek na die mens se benutting van die mollusk (skulp en skulpdier) in geselekteerde kunsvorme, vir die doel van die ontwerp van 'n uitstalling - Conradie-Faul, Jacqueline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2001.