n Navraagstelsel van tyddeeloorde in Suid-Afrika vir RCI-lede en potensiële kopers van tyddeelbelang - Crafford, Jacobus Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.