n Standaardiseringsondersoek na die MB-10 op graad sewe leerders in die Wes-Kaap Provinsie - Wium, Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2001.