'n Vergelykende studie tussen die ruimtelike ontwikkelingsraamwerke van Tygerberg en Kaapstad plaaslike owerhede met die van die Kaapse Metropool - Bruiners, Leona (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MS en S)--Stellenbosch University, 2001.