n Voorgestelde opleidingsmodel vir vrywillige krisiswerkers van 'Patch/Helderberg Sentrum vir Mishandelde Kinders' - Fölscher, Monica (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Magister in Lettere en Wysbegeerte (Sielkunde)