Ontwikkeling van 'n driedimensionele netwerkmodule vir optimale roetebepaling - Van Lill, S. W. P. (Schalk Willem Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.