Opname van opinie van regslui ten opsigte van doeltreffendheid van geregtelike post mortems in die Wes-Kaap - Pienaar, J. P. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M.Med.) -- University of Stellenbosch, 2001.