Optimalisering van gemeenskapsdeelname in geintegreerde ontwikkelingsbeplanning : 'n Wellington-gevallestudie - Smit, Jacobus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.