Plaaslike magsopset teoretisering : 'n sintetiese bydrae as gids vir die ontleding van Suid-Afrikaanse plaaslike magsopsette - Zaaiman, Stephanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2001.