Self-effektiwiteit en MIV/VIGS-voorkomende gedrag by 'n groep hoërskoolleerlinge - Esterhuyse, E. A. (Elizabeth Aletta) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2001.