Selfgerapporteerde vrese van 'n geselekteerde groep voorskoolse kinders in 'n lae tot middel sosio-ekonomiese statusgebied - Keller, Suzaan R. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- Stellenbosch University , 2001.