Skryf as terapie by twee vertellers uit 'n postkoloniale bestel : 'n vergelykende studie van Een vlek op de rug deur J. van de Walle en Eben Venter se Foxtrot van die vleiseters - Schoeman, Retha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2001.