Ruimtelike en strukturele stedelike ekonomiese transformasies van George sedert 1995 : die geval van tuisgebaseerde gesighede (TGB’E) - Smit, Eunice (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Geography and Environmental Studies)--University of Stellenbosch, 2010.