Die bestuur van diversiteit in die Suid-Afrikaanse Polisiediens - Fourie, Marius (Mattheus Hermanus Wessels) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2002.