Die effek van onderwystransformasie op die motivering en beroepsbelewing van onderwysers in die Wes-Kaapse Onderwysdepartement - Galant, Fernholdt Henry Michael (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD)--University of Stellenbosch, 2002