Die evaluering van skoolbeleid : 'n gevallestudie van ses geselekteerde skole in Kimberley - Davis, Micheal Victor (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch 2002.