Die geboorte van 'n baba met 'n kongenitale deformiteit van die lip en/of harde en sagte palatum : psigo-sosiale implikasies vir die gesin - De la Rey, Lezanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2002.