Die gebruik van die Cornell Net Carbohydrate and Protein System (CNCPS) model vir winsgewende voeding onder Suid-Afrikaanse voerkraal toestande - Van Staden, Hermanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Veebedryfbestuur' -- t.p.