Die gebruik van 'n swaainet vir die monitering en diversiteitsbepaling van insekte op lusern in die Wes-Kaap - De Villiers, M. (Marelize) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2002.