Die geskiedenis van die trustmaatskappye en eksekuteurskamers van Boland Bank Beperk tot 1971 - Ehlers, Anton (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD)--Stellenbosch University, 2002.