Die geskiktheid van die natuur as hulpmiddel in 'n eksistensiele benadering tot psigoterapie - Van der Westhuysen, J. P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2002.