Die gruwel en die Gotiese in drie hedendaagse tekste : Die nag het net een oog - Francois Bloemhof, Drif - Reza de Wet, Een hart van steen - Renate Dorrestein - Buys, Helga Minnette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2002.