Die hoof maatskaplike werker in die Departement Maatskaplike Dienste se kennis van en vaardighede in maatskaplike konsultasie - Brink, Keith Neil (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2002.