Onderwysers se ervaring van die doel en die implementering van Geïntegreerde Gehaltebestuurstelsel (GGBS) - Sass, Jan Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MEd (Education Policy Studies))--University of Stellenbosch, 2010.