Die invloed van bemesting en lowerbestuur op die kaliuminhoud en pH van Cabernet sap en wyn - Engelbrecht, G. P. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2002.