Die noodsaaklikheid van 'n rekeningkundige verslagdoeningsraamwerk vir klein en medium grootte entiteite - Pienaar, Mario Morne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (MAcc)--University of Stellenbosch, 2002.