Die ontwikkeling van morele besluitnemingsvaardighede deur buitelugopvoeding by leerders in die Intermediere fase vanuit 'n Christelike benadering - Botha, Sarah (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--University of Stellenbosch, 2002.