Die opgradering van informele nedersettings : Mangosuthu Village, Kwa-Zulu Natal as gevallestudie - Van Rooyen, Morne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MS en S)--Stellenbosch University, 2002.