Die psigososiale ontwikkeling van graad 8-seuns volgens Erikson se psigososiale ontwikkelingsmodel - Viljoen, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--University of Stellenbosch, 2002.