Die rol van die maatskaplike werker by die bemagtiging van vrywilligers by 'n slagofferondersteuningsentrum - Londt, Natalie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2002.