Die rol van die onderwysleier in onderwystransformasie met spesifieke verwysing na toelatingsbeleid : 'n gevallestudie van 'n gestremde leerder - Ferreira, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2002.