Die stigting van 'n omgewingsopvoedingsklub vir 'n histories agtergeblewe gemeenskap : 'n gevallestudie in die Roodewal-area (Worcester) - Swarts, Petrus Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--University of Stellenbosch, 2002.