Die verband tussen adolessente se persepsies van gesinsfunksionering en hulle identiteitsontwikkeling - Adams, Quinton N. P. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--Stellenbosch University, 2002.