Die verband tussen identiteitsontwikkeling en persoonlikheidstipevoorkeure by adolessente in die Wes-Kaap - De Wet, Bernita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--University of Stellenbosch, 2002.