Die verbetering van die benutting van laegraadse ruvoer vir wol- en vleisproduksie deur aanvulling van beskermde proteienbronne en/of aminosure - Burger, Willem Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 2002.