Evaluering van 'n opleidingsprogram vir vrywillige werkers betrokke by 'n gemeenskapsprojek - Bester, Juanita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2002.