Die tekskwaliteit van medisynevoubiljette : teksgerigte vs lesergerigte ondersoek - Maske, Janine Terese (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.