Geskiedenis van die Departement Sielkunde aan die Universiteit van Stellenbosch, 1917 tot 1979 - Scholtz, Magda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Werkstuk vir die graad van Magister in Lettere en Wysbegeerte (Voorligtingsielkunde)