Henk van Woerden se Een mond vol glas en die skep van 'n kultureel meerstemmige Suid-Afrikaanse geskiedenis - Conradie, Rachelle (Rachelle Willene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2002.