Kerk en onderwys : 'n kerkregtelike studie van artikel 67 van die Kerkorde van die Nederduitse Gereformeerde Kerk (1998) - Swart, Francois Johannes,1957- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2002.