Kreatiewe pluralismes? : 'n kritiese analise van wet en evangelie in die denke van Michael Welker - Compaan, Auke,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2002