Leerkragte se belewing van bemagtiging en die implikasies daarvan vir die skoolkultuur en -klimaat : 'n ondersoek aan 'n hoërskool in die Suid-Kaap - Joubert, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2002.