Maatskaplike ontwikkelingsvennootskappe tussen die korporatiewe sektor, die staat en nie-winsgewende organisasies - Pretorius, Rene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2002.