'n Evaluering van die kostedoeltreffendheid van maatskaplikewelsynsprogramme vir die versorging van ouer persone in residensiele fasiliteite - Van der Merwe, William Charles (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork) -- University of Stellenbosch, 2002.