'n Geintegreerde beleidsraamwerk vir doeltreffende kusbestuur en volhoubare kusontwikkeling in die Kaap Agulhas distrik - Lourens, J. C. (Jan Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (MS en S)--Stellenbosch University, 2002.