n Geïntegreerde bevoegdheidsgebaseerde model vir die ontwikkeling van menslike hulpbronne in 'n gesondheidsorganisasie : 'n onderwys- en opleidingsperspektief - Esterhuyse, M. B.(Maria Barbara) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2002.