'n Maatskaplike ontwikkelingsgerigte perspektief op supervisie aan maatskaplikewerkstudente by opleidingsinstansies in Suid-Afrika - Engelbrecht, Lambert K. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2002.