'n Mediabestuursondersoek na die samestelling en vergelykbaarheid van die Suid-Afrikaanse argitektuurtydskrifte, South African architect en Architect and builder - Le Roux, Frieda E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(MPhil)--University of Stellenbosch, 2002.